نان خوب در طب سنتی ایران
نان ماده ی غذایی اصلی در سبد خانوادهها است به همین دلیل توجه به آن از اهمیت زیادی برای حفظ و تداوم سلامتی برخوردار است.
و از طرفی اگر نان بی کیفیت و بد باشد موجب بیماری معده و کبد و منشاء بیماری های بسیار در بدن است. امروزه برای ماندگاری بیشتر نان، ظاهر مشتری پسند و … در مراحل تهیه نان تغیراتی داده می شود که بعضی از آنها بر کیفیت و سلامتش اثرات سوء گذاشته و زمینه ساز بیماری های جدّی می شوند.
اصلاح نان قدم اول درمان بسیاری از امراض است.
حالا بهترین نان برای سلامتی از نظر طب ایرانی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
همانطور که می دانیم جهت تهیه نان، گندم باید سه مرحله آرد شدن، خمیر شدن و پخت را طی کند.
مواد اولیۀ نان که شامل آرد، آب، نمک وخمیرمایه هستند همگی بر کیفیت نان مؤثرند. افزودنی ها از جمله روغن، شیر و انواع شیرینی نیز بر سلامت و کیفیت نان تأثیر دارند. نکته جالب اینکه حجم ، اندازه و شکل ظاهری و روش پخت نان در مناسب بودن آن برای هضم اثر دارند.
میتوانید قبل از خرید این دوره، فایل جلسه اول آن را به صورت رایگان مشاهده بفرمایید
خرید این پکیج به چه کسانی توصیه می شود؟
شرایط زندگی و مشغله های زندگی مدرن که کاشت گندم و آسیاب کردن آن و درست کردن خمیر و به راه کردن تنور و در نهایت تهیه نان را برای اکثر ما غیر ممکن کرده است.
در این پکیج سعی شده تا با در نظر داشتن این شرایط، با زبانی ساده ویژگی های نان خوب را یاد بگیریم تا بتوانیم از میان نان های موجود در بازار، بهترین را برای حفظ سلامت خود و خانواده مان انتخاب کنیم.
پس در نتیجه خرید این پکیج را به تمام آنهایی که به سلامت و حفظ الصحة خود و عزیزانشان اهمیت می دهند و سعی دارند با اصلاح و کنترل سبک زندگیشان، مغلوب بیماری های جسمی و روحی شایع این دوران نشوند، توصیه می کنیم.باشد که با انتشار صحیح و اصولی این آموزش ها، سلامت را به خود، جامعه و نسل های آینده مان هدیه بدهیم.
مدت زمان آموزش: 70 دقیقه
مدرس: سرکار خانم دکتر مژده پورحسینی، متخصص طب سنتی ایرانی MD.PhD